KAKO GA JE SAMO SREDILA!

Realova zvijezda htjela je biti duhovita uoči finala Lige prvaka, a zatim je veznjaku 'Kraljeva' spustila vlastita supruga i odgovorom 'zapalila' društvene mreže

27.05.2022 u 13:41

Bionic
Reading

U subotu od 21 sat za trofej Lige prvaka igraju Real Madrid i Liverpool, a na društvenim mrežama pojavila se zanimljiva izjava zvijezde 'Kraljeva' Federica Valverdea

Urugvajski veznjak je u Reau od 2017., ali je prvu sezonu proveo na posudbi u Deportivu La Coruna pa nije upisan među osvajače Lige prvaka 2018. Bio je to zadnji trofej 's velikim ušima' koji je došao na Santiago Benabeu.

Zato 23-godišnji Valverde ima veliku želju da se dočepa svetog grala među nogometašima i za to je spreman gotovo sve dati.

'To je jedinstven trofej za svakog nogometaša na svijetu. Spreman sam žrtvovati puno toga za njega, samo ne svog sina. Možda čak i vlastitu suprugu', našalio se Valverde, zafrkant u svlačionici Reala.

No još zanimljivije je kako je reagirala supruga, novinarka Mina Bonino, lijepo mu je spustila…

'Ne osuđujem ga. I ja bih njega žrtvovala da River Plate još jednom osvoji Copa Libertadores', odgovorila mu je na Twitteru i tako nasmijala pratitelje na društvenim mrežama.