KRV U ZELENOJ ŠUMI

Realova zvijezda dobila batina u Litvi

08.03.2013 u 11:31

Bionic
Reading

Nakon iznimno uzbudljive pobjede kod Žalgirisa, najbolji igrač madridskog Reala Rudy Fernandez fizički je napadnut ispred dvorane slavnog litavskog kluba

Real je nakon produžetka došao do nove euroligaške pobjede i time praktički eliminirao 'društvo iz zelene šume' iz četvrtfinala. Rudy Fernandez je ponovno upisao solidne brojke (11 koševa, četiri dodavanja, valorizacija 17), no ponovno je pokazao i tamnu stranu svoje igre.

Namjerno je pogodio Lavrinoviča loptom u glavu, 'zakuhao' probleme krajem treće četvrtine nakon unošenja u lice Jankunasa i potvrdio status jednoga od najprljavijih igrača elitnog europskog natjecanja.

No nakon pobjede, prenosi mondo.rs, između svlačionice i autobusa napala ga je grupica domaćih navijača. Rudy je dobio nekoliko udaraca šakom, kažu da je bilo i krvi, no ubrzo se ukrcao za avion u Madrid s vrijedna dva boda u džepu. Teško da će ga ovaj incident spriječiti u daljnjem izazivanju sukoba na parketu, dok su u Žalgirisu priopćili kako znaju tko je napao protivničkog igrača i kako će tim gledateljima doživotno zabraniti ulazak u svoju dvoranu.

Rudy je daleko od popularnog igrača u vrućem Kaunasu