talijani tvrde

Realova nova ofenziva: Jesu li ovime zatvorena vrata Hajdukovom golmanu Letici?

20.03.2018 u 09:36

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da je Real ponudio čak 60 milijuna eura za Rominog golmana Alissona, a time je doveden u pitanje i transfer Karla Letice koji je također jedna od želja madridskog kluba...

Podsjetimo, prije desetak dana dnevnik Marca objavio je da 'kraljevski klub' pokušava u svoje redove dovesti mladog 21-godišnjeg Karla Leticu, kako bi uz Keylora Navasa imao i jednog perspektivnog golmana koji ga može u budućnosti zamijeniti na pravi način.

  • +10
Hrvatski Telekom prva liga, 26. kolo, NK Osijek - HNK Hajduk Izvor: Pixsell / Autor: Davor Javorovic/PIXSELL

Hajdukov golman bio bi jeftina i dobra opcija za Real, no talijanski dnevnik Corriere dello Sport tvrdi da uprava madridskog kluba nema namjere štedjeti sljedećeg ljeta i želi dovesti među vratnice zvijezdu svjetske klase.

Navodno je Romi prvak Europe ponudio čak 60 milijuna eura odštete za brazilskog vratara Alissona Beckera koji briljira ove sezone u Seriji A i Ligi prvaka te je s 25 godina jedan od najtraženijih golmana Europe.

Hajduk - Istra 3:2 (Letica 90+6) Autor: Youtube

Real bi Alissonu dao ugovor na pet sezona uz pet milijuna eura godišnje plaće, što zvuči primamljivo, a ako se to ostvari pitanje je što će biti s Leticom koji ne bi bio tako skupocjena investicija, čak i ako bi bio zajedno s Brazilcem doveden u klub, bio bi tek treća opcija Zinedinea Zidanea i ne bi igrao gotovo nikad.

U svakom slučaju, i Letica i Real morat će dobro odvagnuti prije konačne odluke ovog ljeta, kao i Roma koja bi bez Alissona bila znatno oslabljena, bez obzira na rekordnu odštetu...