lovi mladog nizozemca

Real se sprema na očajnički transfer: Hoće li to spasiti sezonu kojoj prijeti debakl?

01.08.2019 u 17:01

Bionic
Reading

Španjolski mediji tvrde kako se Real Madrid okrenuo pokušaju dovođenja Donnyja van de Beeka, nakon što je naišao na probleme pri pokušaju kupovine Christiana Eriksena i Paula Pogbe, ali i slabe igre trenutne momčadi u pripremnim utakmicama...

Riječ je o 22-godišnjem veznjaku Ajaxa koji se prošle sezone proslavio s nekoliko važnih pogodaka u Ligi prvaka i tako po prvi put skrenuo pozornost na sebe na europskoj sceni.

  • +6
Tottenham - Ajax, Liga prvaka, 1. utakmica polufinala, 30.4.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Real se već ranije raspitivao oko Van de Beeka, ali s obzirom da je bio prilično skup za igrača koji nema potencijal bivših suigrača De Ligta i De Jonga, okrenuo se drugim željenim veznjacima.

No, operacija dovođenja Paula Pogbe je zapela, a još manji su izgledi da u Real pređe Christian Eriksen. Rezultati su pak Zidaneove momčadi bili prilično loši tijekom pripremnih utakmicama i madridski klub mora reagirati pa se vratio pokušaju dovođenja mladog Nizozemca.

Čini se da Donnyja van de Beeka Real neće moći dovesti za manje od 60 milijuna eura pa ostaje upitno isplati li se takva operacija, no sve su veći izgledi da će biti realizirana.

Ipak, po Nizozemca će madridski klub krenuti tek kad u potpunosti propadne plan dovođenja Pula Pogbe, što bi trebalo biti realizirano u sljedećih tjedan dana, nakon čega u Engleskoj završava prijelazni rok i niti jedan klub neće biti spreman dijeliti okolo svoje igrače, bez prilike da ih s nekim zamijeni...