EGO VAŽNIJI OD SVEGA

Bezobrazluk Cristiana Ronalda šokirao i legendu Reala: To mu nikako nije trebalo!

29.05.2018 u 19:31

Bionic
Reading

Pokušaj privlačenje pažnje Cristiana Ronalda prijetnjom odlaska iz Madrida odmah nakon trijumfa u finalu u Kijevu mnoge je iziritirao, a bivši trener Vicente Del Bosque smatra da nije bilo ni mjesto ni vrijeme za takvu izjavu...

Sramotni ispad 33-godišnjeg Portugalca ne prestaje biti glavna tema u Španjolskoj. Svjestan da nije bio glavni akter finala Lige prvaka u Kijevu Ronaldo je odmah nakon završetka utakmice patetično najavio mogući odlazak iz kluba, samo zato da bi se ugurao u prvi plan, u kojem su se našli suigrači i autor prekrasnih škarica Gareth Bale.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Sljedeći dan Cristiano je povukao te riječi i na proslavi u Madridu poručio navijačima 'vidimo se sljedeće godine', što je dodatno naljutilo javnost i pokazalo da je ego slavnom nogometašu važniji od ičeg drugog te da nije timski igrač niti će ikad biti.

Mnogo je kritičara Ronalda ovih dana, a njima se priključio i čovjek koji je također s Realom osvojio titulu prvaka Europe, 2000 i 2002. godine.

'Nije bilo vrijeme za takve riječi, potpuno nebitne u tom trenutku, jer to je bio trenutak slavlja za Real i njegove nogometaše,' izjavio je legendarni trener Vicente Del Bosque i naglasio:

'No, Real je važniji od bilo kojeg igrača pa to nije upropastilo proslavu titule.'

Ronaldo bi nakon svega mogao ponovo doživjeti zvižduke Santiago Bernabeua, a možda i uprava madridskog kluba izgubi strpljenje te pokuša s PSG-om dogovoriti razmjenu u kojoj bi Neymar došao na mjesto Portugalca, o čemu se mnogo piše posljednjih mjeseci...