ANCELOTTI U BRIZI

Real na iglama zbog Modrića: Samo da sve dobro prođe!

10.03.2015 u 10:15

Bionic
Reading

Luka Modrić ovog će utorka protiv Schalkea (ArenaSport3, 20:45) prvi put zaigrati nakon gotovo četiri mjeseca izbivanja zbog ozljede. U Realu se samo nadaju kako će povratak proći bez šokova, jer obnavljanje ozljede bila bi katastrofa za klub…

Modrić je proveo točno 113 dana oporavljajući se od teške ozljede butnog mišića koji se otkinuo od svojeg hvatišta. Luka je rehabilitaciju shvatio vrlo ozbiljno i nije žurio s oporavkom, svjestan opasnosti koju obnova ozljede može donijeti. Naime, to bi mu čak i moglo ugroziti karijeru.

Baš zbog toga, u Realu su nemirni uoči povratka hrvatskog veznjaka na teren. Klub je u rezultatskoj krizi, Luka mu je potreban u svojem najboljem izdanju u završnici sezone. Najgore bi bilo kad bi se oporavak produžio na još šest mjeseci ili više.

Ancelotti je poručio Modriću da u utakmici protiv Schalkea igra bez ikakvog pritiska i ne mora igrati punom snagom. Jedino što se traži je da sve dobro prođe.

Kako pišu španjolski mediji, plan za Modrića je pola sata ove srijede, nešto više protiv Levantea za vikend i onda po mogućnosti cijela utakmica na Camp Nouu 22. ožujka. No, hoće li tako biti, znat će se nakon Schalkea. Ako će trebati usporiti s Modrićevim privikavanjem natjecateljskom ritmu, Real će to napraviti…