roma čeka priliku

Real mora biti jako oprezan da ne ostane bez Matea Kovačića!

29.03.2018 u 09:39

Bionic
Reading

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako je Romin sportski direktor Monchi opasno zagrizao za Matea Kovačića i želi ga pod svaku cijenu dovesti u klub sljedećeg ljeta...

Podsjetimo, naš 23-godišnji veznjak stigao je u Real 2015. godine i dosad se nije uspio nametnuti treneru Zinedineu Zidaneu kao prvotimac, zbog čega glasine o njegovoj prodaji ne jenjavaju.

  • +11
Hrvatski nogometaš Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kovačić je imao u posljednje vrijeme nekoliko dobrih utakmica u dresu madridskog kluba, uključujući i onu u uzvratnoj utakmici osmine finala protiv PSG-a, zbog čega je postao još privlačniji na nogometnom tržištu, a u Italiji se nadaju da bi ga mogli preoteti aktualnom prvaku Europe.

Dnevnik Corriere dello Sport tvrdi kako Romin sportski direktor Monchi pod svaku cijenu želi dovesti mladog Hrvata sljedećeg ljeta i traži način kako da to izvede.

'Monchi traži igrače koji će se brzo prilagoditi momčadi, a Kovačić je već igrao u Italiji u mlađim danima. Nije nezamjenjiv u Realu, iako je igrao uzvrat protiv PSG-a. Na kraju sezone pričat će sa Zidaneom o svojoj poziciji u klubu i računaju li na njega u budućnosti,' piše spomenuti sportski list.

Kovačić ima još ugovor tri godine s 'kraljevski klubom' koji ga ne može izgubiti ovog ljeta protiv svoje volje, ali u budućnosti će morati biti oprezan, jer drugi europski velikani jedva čekaju da se istek ugovora približi pa da ga preotmu. Ovog ljeta bi mogao eventualno otići u zamjenu za golmana Alissona za kojeg Roma traži više od 60 milijuna eura.

Isti izvor tvrdi da je rimski klub zainteresiran i za dovođenje Ante Ćorića iz Dinama...