to nije dobro za klub

Real bi ipak mogao ostati bez svoje zlata vrijedne zvijezde!

24.05.2017 u 19:09

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama dnevnika Marce, Alvaro Morata mogao bi ovog ljeta napustiti Real i u transferu vrijednom 60 milijuna eura karijeru nastaviti u Milanu...

Podsjetimo, mladi 24-godišnji napadač jedno je od najugodnijih otkrića Primere ove sezone. Iako igra vrlo malo kod Zidanea, posebno u važnim utakmicama, Morata je uspio utrpati 15 golova u španjolskom prvenstvu te je jedan od zaslužnijih za osvojeni naslov prvaka nakon pet godina čekanja.

No, status kod francuskog stratega nikako ne zadovoljava ambicioznog Alvara koji je spreman promijeniti sredinu i vratiti se u Italiju, gdje je vrlo uspješno nastupao za Juventus u prethodne dvije sezone.

Zainteresiran za njega ovaj je put ipak Milan koji pod novim kineskim vlasnikom Li Yonghongom namjerava stvoriti momčad koja će se u budućnosti boriti za Scudetto. Prema tvrdnjama dnevnika Marce, talijanski klub steže obruč oko Morate i spreman je dati čak 60 milijuna eura za velikog talenta koji se nije uspio probiti u udarnu momčad Reala.

Moratu također prate Manchester United i Chelsea, a s obzirom da madridski klub želi graditi svoju budućnost sa Zidaneom na kormilu, odlazak ovog Španjolca tijekom ljeta ne bi bio iznenađenje...