PRECIJENJENI MOMAK

Real bacio novac: On ne igra baš nikad, a zarađuje više od Rakitića!

21.09.2016 u 07:00

Bionic
Reading

Martin Odegaard i dalje ostaje najgora kupovina Reala posljednjih godina, a podatak da mu je tjedna plaća veća od 90 tisuća eura dodatno otežava situaciju 'kraljevskom klubu' koji niti ga uspijeva prodati niti poslati na posudbu...

17-godišnji Norvežanin doveden je u Madrid s reputacijom najvećeg europskog nogometnog talenta prije dvije godine, no nije to ni s čime dosad opravdao. Za seniorsku momčad Reala odigrao je tek jednu službenu utakmicu, a nije ništa pokazao ni u redovima Realove B momčadi, za koju je zabio tek dva gola i uglavnom stvarao probleme, jer nije htio trenirati s ostatkom, već s Ronaldom, Modrićem i društvom, pa je potpuno neuigran samo kvario igru.

Real je ovog ljeta pokušao Odegaarda prodati ili poslati na posudbu u Bundesligu, no neuspješno. Nitko nije spreman preuzeti ogromnu plaću, pa čak ni dio nje, a o odšteti ovog precijenjenog tinejdžera da ne govorimo.

Procurio je podatak da Martin zarađuje u Realu više od 90 tisuća eura tjedno, što je zbilja apsurdno za igrača koji ne igra za prvu momčad, a vjerojatno neće nikad ni igrati. Više je to od Ivana Rakitića, koji zarađuje desetak tisuća eura tjedno manje, a također i od kolege iz momčadi Isca, koji zarađuje oko 30 tisuća eura manje, a ima reputaciju igrača koji bi trebao nositi igru španjolske nogometne reprezentacije u budućnosti.

U svakom slučaju, Odegaard je od transfera o kojem su svi brujali postao veliki problem u Realu i tko zna kada i kako će to 'kraljevi' riješiti...