UVIJEK IZNENADI

Reakcija Zlatana Ibrahimovića je neprocjenjiva; Šveđanin je pravi kolekcionar neslavnog trofeja, a evo kako je uzvratio novinaru

23.02.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Inter je u nedjelju u gradskom derbiju svladao Milan 3:0, a Zlatan Ibrahimović nije imao svoj dan. Za svoju lošu predstavu čak je dobio nagradu koju svaki nogometaš u Serie A želi izbjeći

U utakmici Inter je poveo već u 5. minuti kada je Lautaro udarcem glavom u mrežu proslijedio ubačaj Lukakua, na 2:0 je Argentinac povisio svojim drugim golom u 57. minuti nakon što je Perišić prošao po lijevom krilu, da bi konačnih 3:0 preciznim udarcem s ruba kaznenog prostora postavio Lukaku u 66. minuti.

Milan je bio u podređenom položaju, a u sivilo 'Rossonera' utopila se i njihova najveća zvijezda Zlatan ibrahuimović. Šveđanin je zamijenjen u 75. minuti.

Kao da mu poraz nije bio dovoljan, Ibra je još dobio i 'Zlatnog tapira'. Novinar satirične emisije Striscia La Notiza, Valerio Staffelli pronašao je Ibrahimovića na ulicama Milana kako bi mu uručio u nagradu odnosno neslavni trofej koji se dodjeljuje poznatoj osobi u Italiji koja podbaci u nekoj važnoj prilici. Šveđaninu je to šesti 'Zlatni tapir'.

'Bilo je teško u nedjelju, imali smo dosta grešaka, ali ćemo se oporaviti. Na sljedeću utakmicu ću ponijeti tapira sa sobom, možda mi donese sreću', rekao je nasmijani Ibra kojeg to nije toliko pogodilo, jer je već navikao na tu nagradu, a novinaru je zauzvrat poklonio svoj dres iz Milana.

  • +17
Milan - Inter Izvor: EPA / Autor: MATTEO BAZZI