VULGARNO IŽIVLJAVANJE

Sramota Torcide, skandiranjem i užasnim transparentom izvrijeđali Prosinečkog

21.08.2023 u 06:26

Bionic
Reading

Hajduk je prvenstvo otvorio s četiri pobjede, hit je prvenstva, momčad koja puni tribine. Nažalost, dio navijača kvari cjelokupnu sliku kluba

Hajduk je u svom četvrtom ovosezonskom nastupu u Supersport HNL-u stigao do četvrte pobjede. U dvoboju s Rudešom u Kranjčevićevoj Bijeli su slavili s 2:0 i tako zadržali stopostotan učinak u prvenstvu.Splićani su pitanje pobjednika riješili već u prvom poluvremenu golovima Marka Livaje i Darija Melnjaka.

Nažalost, Torcida je ponovno počinila štetu klubu za kojeg navija. Osim bakljade, zbog kojeg će kazna sustići i NK Rudeš kao domaćina utakmice, dio navijača splitskog kluba je razvio transparent sramotnog sadržaja: '10 eura, može hvala, ipak četniku nije plaća mala'.

  • +11
Rudeš - Hajduk, SuperSport HNL 3. kolo 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Prvi dio se odnosio na cijenu ulaznice za koju je NK Rudeš donio odluku da bude 10 eura za susrete s Hajdukom, Dinamom i Rijekom. baš toliko zbog činjenice da je riječ o tri protivnika koja će privući najviše gledatelja na stadion. Za ostale susrete, saznajemo, ulaznica je osam eura.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport

Drugi dio transparenta odnosi se na legendarnog hrvatskog nogometaša, danas trenera Rudeša Roberta Prosinečkog koji se našao i na verbalnom udaru pripadnika Torcide koji su krajem prvog poluvremena 3-4 minute skanirali: Svima nama Žuti, Žuti, ku...pušio.'.

  • +2
Bakljada Torcide tijekom susreta Rudeša i Hajduka, 20.8.2023. Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL

Sramotno i vulgarno, iznad svega nepotrebno. Hajduk je u ovom trenutku medijski najzanimljiviji klub u Hrvatskoj i nakon dugo vremena ima momčad koja može najozbiljnije napasti naslov prvaka. Ovakvi ispadi nepotrebno ruše imidž kluba koji se gradi godinama, a ruši preko noći kao kula od karata. Tko voli klub za kojeg navija, to bi morao znati.

Standings provided by Sofascore