BOLAN PORAZ HSV-A

Razočarani Petrić: Borussija nas je rastavila

23.01.2012 u 15:10

Bionic
Reading

U nedjeljnom derbiju HSV je na svom stadionu teško stradao 5:1 od aktualnih prvaka Bundeslige dortmundske Borussije zato i ne čudi razočaranost Mladena Petrića igrom svoje momčadi

Veliko je razočaranje vladalo u redovima HSV-a nakon nedjeljnog teškog poraza od Borussije Dortmund. Aktualni je prvak projurio Imtech Arenom i slavio s 5-1 u prvom kolu proljetnog dijela Bundeslige.

Nije lako bilo ni hrvatskom nogometašu Mladenu Petriću koji je nekada nosio dres Borussije. Zbog problema s ozljedom koja ga je mučila posljednjih dana, naš je napadač ušao u igru tek na startu drugog dijela kad su gosti već vodili s 2-0.

'U prvih smo 15 minuta drugog poluvremena napravili pritisak jer smo vjerovali da bi s ranim pogotkom ponovno otvorili utakmicu. Nažalost, umjesto toga smo dopustili da nas Borussia rastavi. Dortmunđani su nam bili superiorni u svim aspektima. Potpuno smo razočarani. Nismo uspjeli razviti svoju igru, umjesto toga smo upadali iz pogreške u pogrešku', izjavio je Petrić nakon utakmice.