čudi li vas ovakav postupak?

Razapinjalo se igrače Osijeka zbog primljene državne pomoći, a sada se zna na što su novac potrošili

03.05.2020 u 11:24

Bionic
Reading

Puno je žuči proliveno nakon napisa kako su igrači NK Osijeka primili državnu pomoć zbog krize izazvane korona virusom. Prozivali su ih jer riječ je o igračima koji inače imaju desetine tisuća kuna mjesečnih primanja

Igrači NK Osijeka, na čelu s reprezentativcem Milom Škorićem, našli su se na stupu srama jer su njihova imena objavljena na listi onih koji su od države dobili financijsku pomoć (3250 kuna za ožujak i 4000 kuna za travanj) zbog smanjenih primanja u periodu nakon izbijanja korona-krize.

>> Iako ima 38 godina, Danijel Pranjić najveća je zvijezda lige u kojoj igra, a nama je priznao koju si grešku ne može oprostiti i zašto se nije vratio u Hrvatsku: To ti obilježi cijelu karijeru

Iako se oni za tu naknadu nisu ni prijavili, već je to umjesto njih učinio klub, po izbijanju 'afere', a za koju igrači tvrde da nisu znali, otkrivena je i druga strana priče. Tako barem piše na facebook stranici koja prati zbivanja u klubu s Drave.

S obzirom na to koliko su puta upravo na toj stranici znali propitkivati neke poteze kluba, sigurni smo da i sada imaju pravu informaciju, a koja prozivane igrače ipak pokazuje u posve drugačijem izdanju.

'Mile Škorić i Mirko Marić nisu osobno podnijeli zahtjev za državnom potporom od 3250 kuna te su odlučili taj novac vratiti ili donirati u humanitarne svrhe!

Vrlo vjerojatno će taj primjer slijediti i ostatak bijelo-plavih koji su dobili navedenu potporu'.