zidane kao psiholog

Rasulo u Realovoj svlačionici, a Isco priznao što zamjera Ronaldu, Benzemi i Baleu

06.02.2018 u 09:52

Bionic
Reading

Real se oprostio od naslova prvaka, baš kao i od Kupa kralja. Jedina prilika još je Liga prvaka, no s obzriom na narušene odnosne među igračima, upitno je koga će Zidane moći 'upariti'

Taman kad su igrači Reala s dvije pobjede, nad Deportivom i Valencijom, najavili bolje dane, stigao je remi kod Levantea. No, nakon kiksa u predgrađu Valencije, ponovno se počelo pričati o problemima u svlačinoci 'kraljeva', a prema pisanju DiarioGola, Isco se požalio treneru Zidaneu što ga sve ljuti kod igrača koji imaju 'zabetonirano' mjesto u startnoj postavi.

  • +9
Real Madrid auti Audi Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

I mislio je tu Isco na Cristiana Ronalda, Garetha Balea i Karima Benzemu.

Prema pisanju istog izvora, Isca jako ljuti Ronaldov stil života. I to ne samo njega, već i brojne igrače Realove svlačionice, koji si ne mogu priuštiti toliko skupe automobile, jahte i privatne avione.

Velšaninu Baleu pak zamjera što ima veću minutažu od njega, iako na treninzima ne provodio toliko vremena a i nije previše posvećen klubu. Osim toga, Bale se izuzetno zagrijao za golf te navodno više razmišlja o njemu nego o nogometu.

Kod Benzeme ga pak smeta što uživa u noćnom životu, druženju s atraktivnim ženama i pićima, a poznato je da ga je Isco prozvao 'kraljem noćnih klubova'. Benzema uživa u društvu atraktivnih žena, .

Dotaknuo se Isco i još jednog Francuza, Rafaela Varanea ali on je 'mala beba' po grijesima koje je naveo Isco. Varaneov problem je što redovito kasni na jutarnje treninge. Navodno, zbog toga što Varane voli NBA, te često ostane budan do sitnih sati gledajući najbolju košarkašku ligu na svijetu.

Za kraj, Isco je spomenuo i Sergija Ramosa, kapetana Reala - koji je pogubljen između svih klanova unutar svlačionice.