POPUCALE SPONE

Raspad sustava u Interu, igrači skoro napali navijače...

02.02.2015 u 16:58

Bionic
Reading

Milanski Inter je rezultatsku noćnu moru dodatno produbio porazom kod Sassuola nakon kojega je eskaliralo ionako vrlo napeto ozračje oko kluba

Na jugu Italije Vrsaljko i njegovi suigrači iz Sassuola su pokvarili debi Brozovića za 'crno-plave' iz Milana za koje je igrao i Kovačić. Shaqiri, Brozović i ostali imaju veliki potencijal za rezultatski rast (gore od ovoga gotovo da ni ne mogu...), no navijači više ne mogu čekati i ne skrivaju nezadovoljstvo igračima koji nose njihov omiljeni dres.

Nakon dvoboja najbolji strijelac Intera Icardi bacio je dres 'tifosima' ali on mu se uskoro vratio nazad na travnjak uz bujicu pogrdnih povika prema njemu i suigračima. Guarin je u blagom šoku navijačima pokušavao dočarati da mu je stalo do kluba, no Icardiju je 'pala roleta' i uzvratio je uvredama prema punoj tribini bijesnih interista.


U jednom trenutku počeo je i osobno prijetiti nekome, a slabo je pomogao i pokušaj suigrača da okončaju mučnu situaciju. Čini se da je nestalo poštovanja na relaciji između Interovih igrača i navijača što je dodatni uteg oko noge posrnulom milanskom velikanu. Pred Interom je novi 'vrući' tjedan.