sve manje omiljen

Ramos prozvan idiotom i tupanom zbog najnovije izjave: Englezi opet bijesni na njega!

07.06.2018 u 11:46

Bionic
Reading

Firmino i Gary Lineker nisu imali lijepe riječi za Sergija Ramosa nakon provokacije kojom je uzvratio na optužbe koje su u Madrid stizale s Otoka...

Podsjetimo, 32-godišnji branič Reala bio je središnja figura finala Lige prvaka u kojem se Mohamed Salah ozlijedio u duelu s njim, a udario je laktom i vratara Kariusa koji je zatim napravio dvije fatalne pogreške, da bi liječnički pregled pokazao da je pretrpio potres mozga.

  • +25
Finale Lige prvaka 2018., Real Madrid - Liverpool Izvor: Pixsell / Autor: David Klein/Press Association/PIXSELL

Na adresu Ramosa stizale su optužbe iz cijelog svijeta, a bilo je i prijetnji smrću. No, kad je napokon odlučio odgovoriti kritičarima, podigao je još veću prašinu.

'Salah je mene povukao prvi za ruku i onda pao na drugu stranu. Zapravo, ozlijedio je drugu ruku i onda kažu da sam ja izveo zahvat iz džuda. Nisam o tome dosad htio pričati, jer se ta tema prenapuhuje. Nakon što je i golman izjavio da je dobio potres mozga nakon sudara sa mnom samo još fali da Firmino kaže da se prehladio od mojih kapljica znoja,' odbrusio je legendarni španjolski stoper.

U Engleskoj ta je izjava naišla na negodovanje, a Gary Lineker napisao je na Twitteru:

'Ramos je veliki igrač i bilo koji klub bi ga htio u svojoj ekipi, no također je i veliki tupan.'

Liverpoolov Brazilac Firminho također je komentirao Ramosovu provokaciju.

'On je šampion, ali to je bila idiotska izjava,' zaključio je čovjek koji je Hrvatskoj u nedjelju postigao pogodak u posljednjim trenucima utakmice.

Tako je Sergio Ramos propustio priliku smiriti strasti uoči početka SP-a u Rusiji i sigurno neće biti jedan od omiljenih igrača na terenu u sljedećih mjesec dana...