OBEĆAO POSJET BIJELJINI

Rakitić za srpski Blic: Ne zamaramo se Portugalcima!

24.06.2016 u 15:27

Bionic
Reading

Ivan Rakitić naglasio je kako je u Primeri ove sezone Cristiano Ronaldo završio iza njega i očekuje isto i na Euru, bez obzira što je jasno da Hrvatsku čeka teška utakmica...

Nakon što je impresionirao svjetsku javnost nastupima u dresu Barcelone i osvajanjem pet velikih trofeja, hrvatski 28-godišnji veznjak odlično igra i na Euru u Francuskoj. Nastupio je na sve tri utakmice u skupini D te zabio jedan pogodak za Hrvatsku koja je završila prva u skupini.

#navijajmokao1

Pošaljite Vatrenima putem Facebooka, Twittera ili Instagrama fotku svoje amajlije – predmeta za sreću i zaželite im uspjeh na EURU 2016. Označite objavu s #navijajmokao1 i osvojite Samsung Galaxy J3 i druge nagrade! Više na http://bit.ly/Navijajmokao1

Svojim nastupima Rakitić je privukao pažnju i susjednih medija, a za srpski Blic je najavio susret s Portugalom u subotu.

'Završili smo prvi u grupi pa neka Portugal razmišlja o nama. Znamo da imaju snažnu ekipu koja dosad nije igrala na očekivanom nivou i vjerojatno će podizati formu. No, nećemo se zamarati njima. Mi moramo pružiti maksimum, ginuti za svaku loptu, a pravi je recept ponoviti igru iz utakmice sa Španjolskom,' izjavio je Ivan Rakitić pa se osvrnuo na novi okršaj s Cristianom Ronaldom:

'Bio sam ispred njega i Reala s Barcelonom u Primeri, nadam se istom ishodu i na Europskom prvenstvu. Ne opterećujemo se titulom, idemo korak po korak i vjerujem da imamo snage eliminirati Portugalce.'

Veznjak Barcelone istaknuo se ove godine i svojom donacijom sredstava za novi stadion FK Radniku iz Bijeljine, čime je zaradio simpatije u regiji.

'Sigurno ću poslije prvenstva u Francuskoj posjetiti Bijeljinu. Bilo bi idealno da kao prvak Europe dođem u posjet. Čim se ukaže prilka, doći ću u Bijeljinu i obići klube da vidim taj semafor,' obećao je strijelac pogotka protiv Češke.