TRAŽI SE NOVO ČUDO

Rakitić se ne predaje: Poslao jasnu poruku moćnom Juventusu!

13.04.2017 u 11:18

Bionic
Reading

Iako je Barcelona izgubila 3:0 u Torinu, Ivan Rakitić na Instagramu smatra da ništa još nije riješeno, a dao je podršku i u terorističkom napadu ozlijeđenom Marcu Bartri...

Barcelona je u osmini finala Lige prvaka ostvarila jedan od najvećih preokreta u povijesti nogometa, svladavši PSG 6:1 nakon 0:4 poraza u Parizu. No, bit će to uzalud ako ne kreirao novo sportsko čudo, s obzirom da će sljedeći tjedan na Camp Nouu morati loviti 0:3 protiv moćnog Juventusa.

  • +5
Liga prvaka, četvrtfinale: Juventus - Barcelona Izvor: Reuters / Autor: Alessandro Bianchi

Talijanski prvak u cijelom je ovosezonskom natjecanju Lige prvaka primio samo dva gola i svi ga vide u polufinalu, no u Kataloniji nema predaje. Među onima koji ne gube nadu je i naš Ivan Rakitić.


'Ostaje još 90 minuta i borit ćemo se do samog kraja,' ustvario je hrvatski veznjak na Instagramu, a dao je i potporu bivšem suigraču koji je stradao u terorističkom napadu u Dortmundu:

'Veliki zagrljaj mom prijatelju Marcu Bartri. Brzo se oporavi!'

Rakitića i društvo osim uzvrata protiv Juventusa u travnju čeka i El Clasico na Bernabeu, a ako ne pobijedi u obje utakmice, ostat će mu tek Kup kralja i finale s Alavesom kao jedina prilika za osvajanje trofeja...