RIVALITET POSTOJI

Rakitić poslao jasnu poruku Modriću uoči nove sezone!

30.07.2015 u 16:55

Bionic
Reading

Ivan Rakitić u velikom intervjuu za Marcu poželio je sve najbolje Luki Modriću u nastavku karijere, ali i da ostane s Realom iza njega i Barce sljedeće sezone. Također se potužio na one koji misle da ostatak ekipe uz Messija, Suareza i Neymara ne mora raditi ništa...

Hrvatski 27-godišnji reprezentativac nakon čudesne dvije sezone u dresu Seville i Barcelone kreće u novoj po nove trofeje. Rakitić će upravo protiv svoje Seville u europskom Superkupu otvoriti potencijalnu berbu trofeja Katalonaca koji žele trostruku krunu od prošle sezone nadograditi s još tri trofeja (španjolski i europski Superkup, Svjetsko prvenstvo klubova).

'Morat ćemo odigrati savršenu utakmicu. Mnogo vremena provodimo na putovanjima i sigurno nećemo biti u punoj formi, no igramo za titulu i nema isprika. Neće biti kao protiv Manchester Uniteda, kad smo izgubili, a nije bilo bitno,' objasnio je Ivan Rakitić u intervjuu za Marcu te potvrdio kako neće biti popuštanja bivšem klubu, kojem želi što više uspjeha, ali ne protiv Barcelone.

Isto vrijedi i za Luku Modrića. Nije htio komentirati situaciju u Realu, no kolegi iz reprezentacije poslao je jasnu poruku.

'On je veliki igrač i veliki vođa. Dobro se s njim slažem, želim mu sve najbolje, ali neka samo ostane iza nas!', kaže Ivan koji se požalio i na uvjerenje da svatko može igrati u ekipi koja ima napadački trio poput Barcelone:

'Mnogi misle da je lako igrati s Messijem, Neymarom i Suarezom i ništa ne raditi. Ne slažem se. Oni su igrači potpuno drugog nivoa i to što igramo za njih, ne znači da je to jednostavno. Treba se naviknuti raditi za njih. Ako treba pretrčati pet tisuća kilometara, kako bi netko od njih imao jedan od svojih trenutaka, to je odlično. To onda i radimo.'

Barca i Sevilla otvaraju svoju sezonu 11. kolovoza u Tbilisiju.