ODLAZI IZ BARCELONE

Rakitić pronašao novi klub; otkriveno kakvu je ulogu u tome imala njegova supruga!

18.02.2019 u 12:06

Bionic
Reading

Talijanski mediji objavili su priču o hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću koji je, prema njihovim izvorima, odlučio napustiti Barcelonu i već je odabrao u koji klub prelazi

Posljednjih sezona puno puta se pisalo o 31-godišnjem hrvatskom veznjaku Ivanu Rakitiću kao mogućem igraču Manchester Cityja ili PSG-a. No, na kraju od toga nije bilo ništa. Nakon toga, kada je objavljeno kako Barcelona odbila produžiti ugovor Rakitiću, iz Italije stiže prava transfer bomba! Naime, talijanski mediji pišu – a prva je priču objavila Gazzette dello Sport - kako je hrvatski reprezentativac odabrao novi klub.

Čak su i doznali kako je ključnu ulogu pri odabiru novog kluba imala je njegova supruga Raquel. Obzirom da je u pitanju grad kao Milano i kada je uz to u igri jako puno milijuna eura koji ga čekaju očito je lijepa Raquel uvjerila supruga kako se takva ponuda ne odbija.

  • +13
Ivan Rakitić - zvijezda Barcelone i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Tako se doznaje kako su Rakitić i njegovi menadžeri već sve dogovorili s čelnicima milanskog Intera.

Kada već nije uspio pokušaj da iz Real Madrida dovedu Luku Modrića, očito su se čelnici Intera bacili u potragu za drugim najvažnijih Hrvatom u veznom redu.

Nema sumnje kako će čelnici Barcelone, ako je ova vijest točna, napraviti sve da Rakitića zadrže. No, s druge strane nije nemoguće da se Rakitić uvrijedio što nije dobio novi ugovor i da je zaista čvrsto odlučio napustiti Barcelonu.

Ako dođe u Inter imat će dobro društvo jer će ga tamo dočekati suigrači iz reprezentacije Marcelo Brozović i Ivan Perišić.