Kup kralja

Rakitić i Sevillja dočekuju Barcu; Hrvat odgovorio na pitanje hoće li slaviti ako zabije i tako dao do znanja što zapravo misli o bivšem klubu

09.02.2021 u 18:12

Bionic
Reading

Ivan Rakitić će u srijedu od 21 sat u polufinalu Kupa kralja sa Sevillom ugostiti svoj donedavni klub Barcelonu

Sevilla će u srijedu od 21:00 ugostiti Barcelonu u polufinalu španjolskog Kupa kralja, a priliku da zaigra protiv svojeg bivšeg kluba dobit će i naš Ivan Rakitić. Donedavni hrvatski reprezentativac se ovoga ljeta vratio u Sevillu iz Barce u kojoj je proveo proteklih šest godina.

Raketa je igrajući uz bok Lionela Messija i društva osvojio skoro sve što se osvojiti može, no dolaskom Ronalda Koemana je pao u totalno drugi plan i odlučio se otići iz katalonskog diva i vratiti u Sevillu gdje se i proslavio prije odlaska u Barcu. Iz Seville mu je i supruga pa je Raketa u tom gradu kao doma.

Kako igra protiv svojeg donedavnog kluba, španjolski mediji su upravo njega istaknuli uoči ovog susreta, a ono što ih je najviše zanimalo jest hoće li Rakitić slaviti ako zabije Barci. S jedne strane je tamo proveo šest predivnih godina, dok su ga s druge praktički potjerali i izgurali iz kluba što nije zaslužio.

'Hoću li slaviti ako zabijem gol protiv Barcelone? Naravno da neću. Istina, neke stvari ondje nisam uspio ispuniti, ali sam svejedno u Barci proživio predivne trenutke svoje kerijere. Ondje mi se i rodila kćer, u tom gradu imam puno prijatelja, a puno njihovih navijača me i dalje podržava. I dalje mi je ostao taj osjećaj privrženosti prema Barceloni', poručio je Rakitić.