osvrnuo se i na messija

Rakitić apelira na hrvatsku javnost: 'Ajmo biti pozitivni, nije bilo loše!

16.06.2018 u 23:41

Bionic
Reading

Ivan Rakitić zadovoljan je pobjedom protiv Nigerije, a iako smatra da je Argentina i dalje favorit ove skupine, najavljuje hrvatski pohod na pobjedu 26. lipnja u Nižnji Novgorodu...

Hrvatska je u Kalinjingradu slomila Nigeriju ove subote i s 2:0 stigla do pobjede te tako preuzela vrh skupine D uoči obračuna s Argentinom 26. lipnja.

  • +40
SP u nogometu, skupina D: Hrvatska - Nigerija Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Ivan Rakitić bio je zadovoljan prikazanim na terenu i bodovima koji su približili našu reprezentaciju osmini finala.

'Nigerija je jako ozbiljna reprezentacija, ima dobre igrače. Na SP-u je svaka utakmica teška, nema opuštanja. Rezultati mogu biti svqkakvi, vidjeli smo to ovih dana pa je još važnija ova pobjeda. Mislim da smo bili bolja momčad i stvarno zaslužili pobjedu,' kaže naš 30-godišnji veznjak koji ima i poruku za sve kojima se nije svidjela igra reprezentacije i ovoj utakmici:

'Ajmo biti pozitivni i reći da smo imali prilike, da smo bili kompaktni. Dobra je to bila predstava, naravno da može biti bolje, ali od 1998. godine nisu uspjeli pobijediti prvu utakmicu, u najboljim smo godinama i idemo nešto napraviti.'

  • +5
Hrvatski navijači na utakmici protiv Nigerije u Kalinjingradu Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Rakitić je pohvalio stručni stožer na pripremi utakmice, kao i brojne navijače u Areni Baltika, a suigraču iz Barcelone Lionelu Messiju najavio je žestoku borbu u Nižnji Novgorodu.

'Messi je svjestan da je teško protiv svakog na SP-u i sada to još bolje zna. Oni su i dalje favoriti u našoj skupini i bit će posve drugačija utakmica protiv Argentine. Moramo dati sve od sebe i biti potpuno spremni i ići na pobjedu,' naglasio je jedan od ključnih Dalićevih igrača.