KRIVA ODLUKA?

'Raikkonenu je već žao što je potpisao za Ferrari!'

06.11.2013 u 17:00

Bionic
Reading

RTL-ov novinar i bivši vozač Christian Danner smatra da se Kimi Raikkonen neće usrećiti u redovima Ferrarija, niti s bolidom niti s uvjetima rada, a toga je zasigurno i svjestan…

Podsjetimo, Kimi odlazi iz momčadi Lotus koja je upala u financijske probleme i posljednjih mjeseci nije mu bila u mogućnosti isplatiti dogovorenu plaću. Zbog takve situacije finski je vozač odlučio promijeniti sredinu i vratiti se u momčad s kojom je 2007. godine osvojio titulu prvaka, no dvije godine kasnije bio potjeran da bi se napravilo mjesta za Fernanda Alonsa.

Dva mjeseca nakon objave velikog transfera situacija se dosta promijenila. Lotus je na stazi brži od Ferrarija i smiješi mu se veliki i bogati sponzor koji bi ga mogao zadržati u samom vrhu. Neki stručnjaci smatraju da Kimi već žali što je odlučio otići.

'Kimi je ljut na svog menadžera što ga je poslao nazad u Ferrari. On vidi da se Alonso bori za pozicije daleko od pobjede,' kaže RTL-ov komentator Christian Danner te dodaje:

'Lotus mu je dao slobodu koju je htio, a trenutno ima i bolji bolid. Što će se dogoditi kad mu Luca di Montezemolo kaže da previše tulumari?'