snimili ga

Rafael Nadal izdajnik? Bio je najveći navijač Reala, a sada....

04.05.2018 u 13:49

Bionic
Reading

Jedan od najboljih tenisača u povijesti, Španjolac Rafael Nadal, koji je ponovno svjetski br. 1, godinama je figurirao kao jedan od najpoznatijih navijača madridskog Reala među sportašima

Ovaj 31-godišnji španjolski tenisač, poznatiji kao 'Kralj zemlje', koji je u karijeri osvojio 77 ATP naslova, od čega 16 naslova na Grand Slam turnirima, nedavno je ponovno zasjeo na pvo mjesto svjetske ljestvice.

Rođen je na Balearima, a u obitelji su se mnogi bavili sportom. Stric Miguel Ángel Nadal bio je nogometaš, koji je igrao za Mallorcu i Barcelonu, a drugi stric, Toni Nadal, bio je tenisač, koji mu je jedno vrijeme bio i trener. Otuda vjerojatno i ljubav prema ostalim sportovima, a od klubova uz koje se Rafu vezivalo je madridski Real.

Baš je i on sâm često potencirao svoju sklonost 'kraljevskom klubu', čije je naslove prvaka i osvajanja Lige prvaka vrlo otovoreno slavio.

  • +5
Atletico M. - Arsenal L., polufinale Europske lige, 2017/18. Izvor: Pixsell / Autor: gtres/Gtres/PIXSELL

I stoga je najnovija fotografija izazvala zgražanje među navijačima Reala.

Naime, Nadal je bio na stadionu Wanda metrpolitano, gdje je u društvu čelnika Atletica gledao njihov plasman u finale Europske lige. Dodatnu 'šamarčinu' Nadal je svim ljubiteljima Reala 'opalio' time što je oko vrata imao i šal Atletica te što je kod gola Diega Coste skakao u nebesa.

A koliko je španjolsi tenisač bio rado viđen gost na Santiago Bernabeuu svjedoči i koreografija navijača uoči utakmice protiv PSG-a, na kojoj je bio oslikan oslikan lik upravo Rafe Nadala.

Sigruni smo da ga nakon ovoga više neće htjeti vidjeti ni u krugu stadiona, a kamoli u svečanoj loži.

Naravno, odmah su se javili i oni koji će ovaj Nadalov potez opravdati kao 'domoljubni', jer prema njihovim navodima - Nadal navija za svaki španjolski klub u europskim natjecanjima.