HOĆE LI REAGIRATI?

Rafael Nadal doživio jedan od najtežih napada u karijeri; njegov senzacionalni uspjeh zasjenila je objava puna mržnje

01.02.2022 u 16:01

Bionic
Reading

Sportski svijet oduševljen je uspjehom Rafaela Nadala koji je osvajanjem Australian Opena s 35 godina na leđima došao do rekordnog 21. Grand Slama, ali ima i pojedinaca koji ne mogu smisliti španjolskog tenisača

U Španjolskoj se mediji nadmeću tko će bolje opisati Nadalov pothvat na prvom Grand Slamu sezone, pohvale pljušte od drugih sportaša, ljudi iz šoubiza, političara. Svi su ludi za Nadalom, gotovo svi…

Naime, pojedini Katalonci nisu oduševljeni sa španjolskim tenisačem, a među njima je i Alfons Godall, bivše potpredsjednik FC Barcelone, a koji je bio na toj funkciji u prvom mandatu Joana Laporte.

'Muka mi je od Rafe Nadala od prvoga dana. U istom je košu s reprezentacijom Španjolske, Real Madridom, Fernandom Alonsom i on je sve što predstavlja neprijateljsku državu', napisao je Godall, veliki zagovornik katalonske neovisnosti.

Ipak, ovakva količina prema mržnje prema vrhunskom sportašu zaista je pretjerana, bez obzira što se deklarirao kao navijač Reala dok mu je stric Miguel Angel igrao za Barcelonu.