DVA POJAČANJA U NAPULJU

Rafa Benitez o početnim planovima za Strinića

05.01.2015 u 19:15

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Strinić (27) predstavljen je kao novi igrač talijanskog prvoligaša Napolija s kojim je potpisao ugovor na 3,5 godine

Strinić je na stadion San Paolo stigao bez odštete nakon što mu je istekao ugovor s ukrajinskim prvoligašem Dnjiprom u čijim redovima je proveo posljednje četiri godine.

'Strinić ima kvalitetu i siguran sam kako će nam biti od velike koristi. Ima dobru lijevu nogu, fizički je u dobrom stanju, ali još nije spreman za svih 90 minuta igre. Uvjeren sam kako će brzo zaigrati,' kazao je Napolijev trener Rafa Benitez.

Hrvatski reprezentativac će u Napoliju nositi dres s brojem 3, a mogao bi debitirati već u utorak u susretu protiv Cesene. Danas je ugovor potpisao i napadač Manolo Gabbiadini (23) koji je stigao iz Sampdorije.

'Gabbiadini može igrati na četiri pozicije što nam otvara niz mogućnosti. Razgovarali smo, otkrio sam mu svoje planove i možemo biti zadovoljni jer smo doveli dva kvalitetna igrača,' dodao je Benitez.

Napoli se uoči nastavka sezone nalazi na četvrtom mjestu sa 27 bodova, koliko ima i Lazio na trećoj poziciji. Vodi Juventus sa 39 bodova, tri više od drugoplasirane Rome.