OPASNA NESREĆA

Pustiti tenisku legendu među reli majstore? Loša ideja!

29.04.2015 u 16:30

Bionic
Reading

Bivši argentinski tenisač David Nalbandian okušao se na utrci Svjetskog reli prvenstva voženog ovaj vikend u Argentini, no završio je svoj nastup opasnim izlijetanjem sa staze...

Svojedobno treći tenisač svijeta, finalist Wimbledona i pobjednik ATP Mastersa još je za svojih igračkih dana u slobodno vrijeme vozio reli utrke, a nakon umirovljenja je samo nastavio sa svojom strašću.

Ovaj je vikend po drugi put nastupio na Argentinskom reliju i nastup je završio prilično neslavno. Izletio sa staze sa svojim Chevroletom i jako ga razbio, no srećom ni on ni suvozač pritom se nisu ozlijedili.


Inače, Britanac Kris Meeke (Citroen) pobjednik je ovogodišnjeg izdanja Argentinskog relija, a ovom 35-godišnjaku to je prva pobjeda u karijeri u elitnom relijaškom razredu.

Drugo mjesto zauzeo je Meekeov momčadski kolega, Norvežanin Mads Ostberg (Citroen) sa 18.1 sekundi zaostatka, dok je treći bio još jedan Britanac Elfyn Evans (Ford) sa 3:27.4 minuta iza Meekea.

Svjetski prvak, Francuz Sebastien Ogier (VolksWagen) završio je na 14. mjestu zbog kvara koji mu se dogodio još u petak, ali usprkos tomu i dalje je uvjerljivo vodeći u redoslijedu Svjetskog prvenstva sa 84 boda, 33 više od drugog Ostberga.