PIVO I REKONSTRUKCIJA

Pušnik od uprave Hajduka zatražio tri nova igrača

01.08.2016 u 09:37

Bionic
Reading

Igrači Hajduka sinoć su golom u sučevoj nadoknadi svladali Split u Parku mladži, te ostavili oduševljenog svog trenera Pušnika koji je uoči dvoboja od uprave zatražio pojačanja. I to barem tri...

Franck Ohandza je još jednom potvrdio da je igrač odluke i u trećem dvoboju u nizu zabio je u 90. minuti. Idealan trzaj glavom Kamerunca bio je dovoljan za 1:0 i tri boda u susjedstvu, a Pušnik je nnakon dvoboja rekao:

'Prezadovoljan sam s tri boda i serijom u koju su ušli. Slavili smo na tri gostovanja u nizu, a večeras smo pokazali i da imam karakter. Na poluvremenu sam momcima rekao da ne staju do posljednjeg zvižduka i čestitam im što nisu stajali kada se činilo da nam je trener Splita Lokica uspio zatvoriti sve prilaze njihovom golu,' kaže slovenski strateg i nastavlja:


'Danas ću ih odvesti na pivo, a onda kreću pripreme za uzvrat s Oleksandrijom. Nekada je teško igrati na dva kolosijeka, ali uspjeli smo do sada održati taj ritam i pokazati da vrijedimo. Ohandza? Igrač koji je klasa iznad, lijepo ga je imati u sastavu. Trebamo još ojačati igrački kadar, rekao sam na Nadzornom odboru prije utakmice da želim pojačati pozicije zadnjeg veznog, desnog bočnog i krilnog igrača. To nije tajna, to nam treba,' završava Pušnik.