KAKAV TRENUTAK

Publika u Parizu dovela Đokovića na rub suza!

07.06.2015 u 22:55

Bionic
Reading

Novak Đoković nije uspio osvojiti Roland Garros ni u svom trećem finalu, a francuska publika suosjećajno mu je iskazala poštovanje dugim pljeskom što je prvog tenisača svijeta dovelo na rub suza...

Srpski 28-godišnji tenisač bio je gotovo nepobjediv ove sezone, no nakon Federera u Dubaiju, još jedan Švicarac uspio ga je zaustaviti. Stanislav Wawrinka briljantnom je igrom slomio Đokovića u četiri seta u finalu Roland Garrosa, za svoj drugi Grand Slam naslov u karijeri.

Novak je tako ostao bez naslova u Parizu, a to je i jedini Grand Slam turnir koji mu fali. Nakon što je dobio Nadala i Murrayja na putu do finala činilo se da će konačno doći na svoje, no Wawrinka ga je dobio po četvrti put u 21. meču i to potpuno zasluženo.

Đoković je nakon meča od suosjećajne publike dobio jako dugačak pljesak i to ga je dovelo na rub suza. Kad se pribrao, dao je iznimno sportsku čestitku protivniku:

'Stan, ti veliki šampion, zaslužio si ovo. Teško je ovom trenutku govoriti, ali ima u životu i važnijih stvari od pobjeda,' rekao je čovjek koji će i u Wimbledonu biti glavni favorit.