LOŠA ATMOSFERA

PSV-ov trener bocnuo neatraktivni Dinamo

Bionic
Reading

Dinamo će od 19 sati (MAXtv, Arenasport 1) tražiti malo čudo u Eindhovenu, odnosno prvu pobjedu u Europskoj ligi protiv PSV-a koja bi ga ostavila u igri za europsko proljeće

Iz hrvatskog prvaka isijavaju optimizmom, a je li on s pokrićem, saznat ćemo vrlo brzo. S druge strane, trener PSV-a Phillip Cocu nije previše sretan.

Kako i gdje gledati Europsku ligu

Osim na MAXtv-u (Arenasport), utakmice Europske lige možete gledati i na pay per view online servisu Match.tportal.hr. Članovi communityja Tribina.hr imat će prilike pratiti prijenose utakmica u sklopu tog community portala.

'Ne ide nam, sreća nije na našoj strani', rekao je Cocu, pred novinarima potvrdivši da neće moći računati na Bakkalija, Rekika, a možda i Schaarsa.

Inače, objavljena je informacija kako je za utakmicu prodano tek desetak tisuća ulaznica.

'Jednostavno, suparnici u našoj skupini nisu atraktivni, ne privlače publiku. Moglo bi biti kao i protiv Ludogoreca što se tiče atmosfere', prenose Cocuove riječi Sportske novosti

Inače, o Dinamu se ne piše ništa, tamošnjim medijima je zanimljivije strašiti stanovnike Eindhovena Bad Blue Boysima, a oni nisu ni viđeni u gradu.

U Maksimiru je bilo 0:0