PONUDA 'TEŠKA' PET MILIJUNA EURA

PSG 'pokucao' na vrata Hajduka? Luka Vušković mogao bi napuniti blagajnu splitskog kluba

12.11.2022 u 13:31

Bionic
Reading

Poznati talijanski novinar, jedan od tamošnjih transfer-magova Nicolo Schira, uvjerava kako bi na Poljud mogla stići ponuda za 15-godišnjeg Luku Vuškovića. A tko ga želi? Bogati PSG

Iako u Hajdukovoj svlačionici imaju igrače koji su etablirani i na međunarodnoj sceni, a jedan od njih uskoro će se predstaviti na svjetskom prvenstvu u Katru, riječ je dakako o Marku Livaji, čini se da bi prvi veći novac mogao stići za - golobradog 15-godišnjaka, Luku Vuškovića.

Naime, kako piše poznati talijanski novinar Nicolo Schira, PSG je spremio ponudu tešku četiri milijuna eura, uz jedan milijun eura bonusa.

Vušković se tek nedavno priključio Hajdukovim juniorima za koje je već ukupno odigrao 11 utakmica. Od toga tri su bile u UEFA-inoj Ligi mladih, gdje su ga Parižani i uočili te odmah krenuli u akciju njegova dovođenja.

Brat Marija Vuškovića, danas igrača HSV-a, u tim je utakmicama zabio tri pogotka, a momčad je predvodio i u prošlotjednoj velikoj pobjedi protiv Dinama na Maksimiru.

No, hoće li se transfer realizirati i hoće li ovom mladom igraču ukoliko do njega i dođe, donijeti dobroga u životu, vrijeme će pokazati.

Jer sjetimo se, mnogi su mladi igrači tako napustili poznate sredine, a u surovom okruženju i velikoj konkurenciji nisu se uspjeli nametnuti te su velikoj većini njih karijere otišle u drugom smjeru.

>> Hrvatski nogomet samo na MAXSport kanalima!

>> Nova sezona SuperSport Hrvatske nogometne lige i sav hrvatski nogomet gledaju se ekskluzivno na MAXSport 1 i MAXSport 2 kanalu na MAXtv-u. Više informacija OVDJE.

>> Sve video sažetke SuperSport Hrvatske nogometne lige pogledajte OVDJE.