ANCELOTTI BEZ OSMORICE

PSG-ov 'dream team' spao samo na Ibrahimovića

13.09.2012 u 16:36

Bionic
Reading

Trener francuskog nogometnog prvoligaša PSG-a, Carlo Ancelotti, ne može računati na nekolicinu igrača za susret 5. kola Le Championnata kada na Parku prinčeva gostuje Toulouse

Thiago Silva, veliko ovoljetno pojačanje PSG-a, i dalje nije spreman za debi u dresu pariške momčadi. Brazilac je iz Milana stigao ozlijeđen i još se uvijek nije uspio oporaviti od problema s preponama, te neće biti u kadru igrača koji konkuriraju za susret.

Osim Silve, Ancelotti na raspolaganju neće imati ni Ezequila Lavezzija ni Diega Lugana. Spomenuti je dvojac proteklih tjedan dana proveo u Južnoj Americi gdje je igrao kvalifikacijske susrete za Svjetsko prvenstvo sa svojim reprezentacijama (Argentina i Urugvaj). Zbog napornih susreta i dugog puta Ancelotti je odlučio poštedjeti dvojac u ovoj utakmici.

Osim trojice spomenutih talijanskih stručnjak ne može računati ni na Mathieua Bodmera, Nicolasa Doucheza, Mohameda Sissoka, Tienea i Van der Wiela.

Jedina pozitivna vijest za Ancelottija je spremnost švedskog napadača Zlatana Ibrahimovića.

Popis igrača PSG-a za susret protiv Toulousea:

Sirigu, Areola - Alex, Armand, Z. Camara, Jallet, Maxwell, Sakho - Chantôme, Matuidi, Pastore, Rabiot, Thiago Motta, Verratti - Gameiro, Hoarau, Ibrahimovic, Menez, Nene.