MILIJUNSKI TRANSFERI

PSG kreće u čerupanje talijanskog nogometa; objavljen popis igrača iz Serie A koji su želja francuskog prvaka

21.06.2019 u 16:09

Bionic
Reading

PSG bi ovoga ljeta mogao ostati bez par zvijezda i zato traži igrače s kojima bi ih zamijenio i još dodatno pojačao momčad. Francuskom prvaku zanimljivo je sedam nogometaša iz Italije

Bivši brazilski reprezetativac Leonardo nije dugo bio bez posla kada je ostao bez mjesta sportskog direktora u Milanu. Prvog dana srpnja i službeno će tu ulogu obnašati u PSG-u.

Nakon toga slijedi novi povratak u Italiju i to kako bi osiromašio Serie A. Naime, Gazzetta dello Sport objavila je popis igrača koji su zanimljivi PSG-u i želja trenera Thomasa Tuchela, a Leonardo je tu da te transfere realizira. Barem neke od njih.

Tako se na listi nalazi vratar Milana Gianluigi Donnarumma, pa napadač Napolija Lorenzo Insigna krilni igrač Juventusa Douglas Costa te veznjaci Nicolo Barella (Cagliari), Miralem Pjanić (Juventus), Sergej Milinković-Savić i Sandro Tonali (Brescia).

  • +4
PSG - Manchester United; Liga prvaka; 6.3.2019. Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Pred Leonardom je težak posao, jer čim PSG pokaže zanimanje za nekog igrača, klubovi podižu cijenu, jer znaju da je francuski prvak pun kao brod.

  • +3
Liga prvaka, osmina finala: ManUtd - PSG Izvor: Profimedia / Autor: N.N.