ZNANAC GRADSKOG VRTA

Prvo pojačanje za novi Pampas; Osijek doveo igrača kojem je Tomas već bio trener

20.06.2023 u 16:45

Bionic
Reading

Grčki 25-godišnji središnji branič Stefanos Evangelou novi je igrač Osijeka, priopćio je član elitnog razreda hrvatskog klupskog nogometa u utorak.

U priopćenju je navedeno da je nekadašnji mladi reprezentativac Grčke potpisao jednogodišnji ugovor uz mogućnost produljenja do kraja sezone 2024/25.

Radi se o igraču poniklom u Panioniosu koji je seniorsku karijeru započeo u Panathinaikosu, a potom bio u Olympiacosu, PAS Giannini, poljskom Gornik Zabrzeu i Sheriff Tiraspolu, u kojem mu je trener bio današnji strateg Osijeka Stjepan Tomas.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Evangelou je tijekom proljetnog dijela prošle sezone trenirao s momčadi, a sada je postao i punopravni član Bijelo-plavih.

'Naravno da sam sretan što sam ovdje, pružit ću najbolje od sebe da pobijedimo u svakoj utakmici i ostvarimo ciljeve koji su postavljeni pred momčad. Impresioniran sam i uvjetima koje imamo na novom stadionu i trening kampu, poznajem trenera Stjepana Tomasa i njegov stožer, znam kakav je njegov mentalitet, pogotovo u eliminacijskim utakmicama kakve nas očekuju u lovu na Konferencijsku ligu. Prošao sam klubove kakvi su Panathinaikos i Olympiacos, to iskustvo će mi sigurno puno značiti, ali svjestan sam da me ovdje čeka novo dokazivanje', izjavio je Evangelou u službenom priopćenju.

'Dobro smo upoznati u Stefanosove mogućnosti, već je trenirao s nama na proljeće, pokazao se kao kvalitetan igrač i karakterna osoba pa smo s te strane uvjereni da će dati doprinos ciljevima koje želimo ostvariti', rekao je sportski direktor Osijeka Ivica Kulešević.

Evangelou će nositi dres s brojem 41.

Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport