problem za Benficu

Prvi strijelac portugalskog prvenstva definitivno otpao za dvoboj s Dinamom?

10.03.2019 u 21:27

Bionic
Reading

Benficin napadač Haris Seferović, koji je ozlijedio aduktor u 35. minuti utakmice s Dinamom u Zagrebu, propustit će uzvratni susret osmine finala Europske lige protiv hrvatskog prvaka u četvrtak u Lisabonu (Arenasport 1, 21h), izvijestile su u nedjelju portugalske sportske novine A Bola.

'Liječnički pregled obavljen u subotu pokazao je kako ozljeda aduktora nije ozbiljna, te bi Seferovića mogla zaustaviti na tjedan dana, premda će sve ovisiti o razvoju oporavka', piše A Bola. Napadač bi tako trebao propustiti prvenstveni ogled s Belenenseom, te utakmicu s Dinamom u četvrtak.

  • +52
Europska liga, osmina finala: Dinamo - Benfica Izvor: Pixsell / Autor: Sanjin Strukic/PIXSELL

U Benfici se nadaju njegovom povratku na travnjak u nedjelju, 24. ožujka.

Ove sezone je u 40 utakmica zabio je 19 golova za vodeću momčad portugalskog prvenstva, a devet puta je dodao za pogodak.

Sve utakmice UEFA Europske lige, uključujući sve utakmice Dinama, ekskluzivno možete u HD kvaliteti gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

Benfica ipak čovjeka koji može trpati golove umjesto Seferovića. Radi se o iskusnom 34-godišnjem Brazilcu Jonasu koji ih je zabio više od stotinu za ovaj portugalski klub u posljednjih pet sezona...