UMJESTO LEWE

Prvi izbor Borussije neće biti Mandžukić, nego on!

19.02.2014 u 12:32

Bionic
Reading

Već se duže vremena spekulira kako bi upravo Mario Mandžukić mogao otići put Dortmunda kako bi zamijenio Roberta Lewandowskog, ali to neće biti on. To će po svemu sudeći biti kolumbijski reprezentativac Adrian Ramos, u ovom trenutku igrač berlinske Herthe

Kolumbijski nogometaš Adrian Ramos (28) trebao bi biti zamjena za Roberta Lewandowskog u redovima aktualnog viceprvaka Europe – Borussije Dortmund...

Napadač berlinske Herthe navodno je, prenose njemački mediji, dogovorio uvjete osobne suradnje s dortmundskim klubom, a jedino što je preostalo za riješiti između dvaju klubova je otkupna cijena. Hertha zasada negira odlazak svog najboljeg igrača ove sezone, no svi dobro znaju da je odlazak velikog igrača iz manje sredine neminovan, ukoliko se pojavi interes velikana.

Adrian Ramos ove je sezone pokazao kako je pravi strijelac


Ramos je ove sezone postigao 14 pogodaka i dijeli vrh ljestvice strijelaca Bundeslige zajedno s Poljakom Lewandowskim, koji na kraju sezone odlazi u minhenski Bayern. U posljednje je vrijeme u posebno dobroj formi - zabio je devet golova u posljednjih deset bundesligaških utakmica. Kolumbijac, spomenimo i to, ima ugovor s Herthom do ljeta 2015. godine.

Osim u redovima Herthe, igrač je odigrao i 22 utakmice za reprezentaciju Kolumbije. Iako je posljednji put za reprezentaciju igrao 2011., s obzirom na ovosezonsku formu lako je moguće da ćemo ga ovoga ljeta vidjeti na Svjetskom prvenstvu u Brazilu.