Marijan kustić iskreno

Prvi čovjek HNS-a komentirao odlazak Dejana Lovrena te je imao i jednu poruku za stopera Vatrenih

23.02.2023 u 11:41

Bionic
Reading

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza, Marijan Kustić, zahvalio je Dejanu Lovrenu na velikom doprinosu uspjesima hrvatske reprezentacije povodom oproštaja od Vatrenih

Prije nego što je objavio oproštajno pismo, Lovren je o svojoj odluci obavijestio predsjednika Saveza Marijana Kustića i izbornika Zlatka Dalića.

>> Dejan Lovren oprostio se od hrvatske nogometne reprezentacije dugim i emotivnim pismom

'Dejanu prije svega želim zahvaliti na svemu što je dao hrvatskoj reprezentaciji od svog debija u listopadu 2009. godine. Pamtit ćemo njegove briljantne igre na svjetskim prvenstvima 2018. i 2022. godine, na kojima je bio jedan od stožernih igrača hrvatske reprezentacije u tim povijesnim uspjesima našeg nogometa', istaknuo je predsjednik HNS-a Marijan Kustić za službenu web stranicu HNS-a.

'Osim važne uloge na terenu, Dejan je bio jedan od lidera naše svlačionice - njegov borbeni, odlučan i samopouzdan gard bio je od iznimne važnosti za naše mlađe igrače. Davao je značajan doprinos stvaranju pozitivne, zabavne i poticajne atmosfere, a iako će sada nedostajati kao igrač, siguran sam da će i dalje biti uvijek blizu reprezentacije. Dejanu od srca želimo sve najbolje u nastavku karijere, puno uspjeha i zdravlja, a vrata hrvatske reprezentacije - za koju je nastupao s puno ponosa - uvijek će mu biti otvorena', zaključio je prvi čovjek Saveza.

  • +11
Dejan Lovren se oprostio od hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: Marcio Machado/SPP / Shutterstock Editorial / Profimedia