LOV NA HRVATA

Joško Gvardiol izazvao totalnu pomutnju; ovaj stručnjak gotovo nikad ne griješi i ako on tako kaže...

23.02.2023 u 08:20

Bionic
Reading

Joško Gvardiol glavna je tema utakmice osmine finala Lige prvaka između njegovog RB Leipziga i Manchester Cityja (1:1), sve je više velikana koji ga žele dovesti

Podsjećamo, Joško Gvardiol (21) bio je junak Leipziga u jučerašnjoj utakmici. Zabio je gol za 1:1, ali je u isto vrijeme neutralizirao najopasnije protivničke napadače, najopakiji centarfor svijeta Erling Haaland nije se naigrao pored našeg stopera. Gvardiol ga je učinio nevidljivim.

Isto večeri, Fabrizio Romano, poznati talijanski novinar i stručnjak za transfere, koji rijetko pogriješi sa svojim informacijama, govorio je o Gvardiolu te o klubovima koji su zainteresirani za Hrvata. Sada je otkrio da je u borbu ušao još jedan engleski 'bogataš'.

'Posebno treba obratiti pozornost na Gvardiola. Jako je puno interesa. Love ga mnogi vrhunski klubovi, uključujući naravno Chelsea koji ga je htio prošlog ljeta, kao i Manchester City, no sada je u igri i Liverpool. Poslali su svoje skaute na utakmice Leipziga više puta u zadnjih nekoliko mjeseci i ne puštaju ga iz vida', rekao je Romano i dodao:

  • +33
Red Bull Leipzig - Manchester City, Liga prvaka, 22.2.2023. Izvor: Profimedia / Autor: Odd ANDERSEN / AFP / Profimedia

'Znamo da ga Leipzig želi učiniti najskupljim braničem u povijesti i to je najvažniji dio priče. Što se tiče Liverpoola, njima će ovo biti ključno ljeto. To je kraj prve ere Jürgena Kloppa, ali žele nastaviti s njim. Pokazali su namjeru da podrže menadžera s dugoročnim projektom i zbog toga pripremaju veliko osvježavanje momčadi.'

Inače, procjenjuje se da bi Gvardiol mogao biti prodan za preko 100 milijuna eura što bi bila najveća odšteta ikad isplaćena za nekog braniča.