POTEZ KARL-HEINZA

Prvi čovjek Bayerna otkrio što je ponudio Mandži!

02.04.2014 u 15:25

Bionic
Reading

Nakon odlaska Hoenessa iz kluba, još je više odgovornosti na sebe preuzeo Karl-Heinz Rummenigge, koji je nakon utakmice protiv Uniteda jasno rekao – što se njega tiče, Mandžukić ostaje u klubu

Prvi čovjek Bayerna i igračka legenda kluba, Karl-Heinz Rummenigge (58), u intervjuu za 'Sport Bild' progovorio je o budućnosti Marija Mandžukića u Bayernu. Sam je čelnik bio potpuno jasan o svojim stavovima:

'U posljednje sam se vrijeme redovito sastajao s Marijom, te sam mu ponovio kako je naša ponuda i dalje na stolu. On se činio zadovoljan' – rekao je predsjednik Bayerna.


Mandžin ugovor s klubom traje do ljeta 2016., a sve je izvjesnije kako će uskoro doći do revizije istog, mogućeg produljenja i gotovo sigurnog povećanja njegovih primanja. Upravo stoga, Rummenigge vjeruje da će hrvatski napadač ostati:

'Nisam primjetio s njegove strane nikakve signale koje bi mi dale do znanja da bi on na ljeto mogao otići iz kluba. Stoga, niti ne sumnjam da će ostati te i slijedeće sezone igrati u Bayernu' – jasno je rekao Rummenigge.

Podsjetimo, lavinu spekulacija oko Mandžukića pokrenula je potvrda kako će slijedeće godine u redove Bayerna doći Poljak Lewandowski, zasad napadač Borussije.