BAYER ILI BAYERN?

Prvi čovjek Bayera o Stanišiću: To trenutno nije opcija

20.05.2024 u 20:19

Bionic
Reading

Prošlog ljeta hrvatski nogometni reprezentativac Josip Stanišić je iz Bayerna odlučio otići na posudbu u Bayer Leverkusen, što se pokazalo kao odlična odluka za njega

S Bayerom i trenerom Xabijem Alonsom osvojio je Bundesligu, a očekuju ga još i dva finala - njemačkog kupa i Europske lige. Bayer je tijekom cijele sezone neporažen, a igrati u takvoj momčadi je i užitak i čast.

Njemački mediji su prije nekoliko dana prenijeli kako se Stanišić ne želi vratiti u Bayern, s kojim inače ima ugovor do ljeta 2026., ali i da ni on ni Bayer tu nemaju puno manevarskog prostora.

Predsjednik kluba iz Leverkusena Fernando Carro kazao je za Welt TV kako Bayer u ugovoru o posudbi nema opciju otkupa Stanišića.

Bayer Leverkusen - Roma 2:2; Europska liga, polufinale, 9.5.2024. Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Arenasport/Youtube

'Situacija s Josipom je takva da ima ugovor s Bayernom. Dok god se nešto ne promijeni, pretpostavljam da će se vratiti u Bayern. Ako će imati drugu želju, on ili njegovi menadžeri će razgovarati s nama, ali to trenutno nije opcija', rekao je Carro.

Stanišić je ove sezone odigrao 36 utakmica za Leverkusen u svim natjecanjima, od kojih je u 24 bio starter te je upisao četiri gola i šest asistencija.

Standings provided by Sofascore