IMA PLANOVA SA ZVEZDOM

Prosinečki ni ne pomišlja na povratak u Dinamo

11.12.2011 u 17:21

Bionic
Reading

Iako se u subotu vjerojatno i definivitno oprostio od naslova srpskog prvaka, jer njegova je Zvezda poražena na Marakani od Vojvodine, Prosinečki nema namjeru napustiti beogradski klub

Iako ga je Jutarnji list 'transferirao' u Dinamo, i to nakon inzistiranja izvršnog predsjednika Zdravka Mamića, Robert Prosinečki ipak se pristojno zahvalio na ponudi svog bivšeg kluba, koji ga je u dva navrata i potjerao najavio je da sa Zvezdom ima planova i ambicija te odgovorio preko srpskih medija.

'Nemam pojma o tome. Nisam nudio ostavku, niti sam razmišljao o odlasku. Međutim, sve je moguće, Zvezda nije moje vlasništvo, zato sam napomenuo 'ako budem bio u klubu'. Napravio sam popis potencijalnih želja i najavio igračima da će biti promjena. Potrebna nam je nova krv, vidjet ćemo hoćemo li moći dovesti te igrače. Nedostaju nam kvaliteta rješenja da bismo se borili za ono što Zvezda zaslužuje. Planiram u proljetnoj polusezoni dati priliku mlađim igračima koji će nositi Zvezdu i sljedećih godina', pojasnio je Prosinečki i otišao na zimski odmor.