krenulo mu je

Prosinečki likuje: Od reprezentacije BiH već je napravio stroj koji niže pobjede

16.10.2018 u 09:09

Bionic
Reading

Robert Prosinečki bio je iznimno zadovoljan nakon pobjede protiv Sjeverne Irske, treće u nizu reprezentacije Bosne i Hercegovine u Ligi nacija...

Otkad je došao na klupi BiH, legendarni Prosinečki ne zna za posrtaj. U B rangu Lige nacija upisao je u ponedjeljak već treću pobjedu u nizu i tako došao na korak da odvede svoju reprezentaciju među elitu u sljedećem izdanju ovog natjecanja.

  • +6
Robert Prosinečki Izvor: Profimedia / Autor: Nihad Ibrahimkadic / Anadolu Agency

Bosna i Hercegovina svladala je dosad jednom Austriju i dvaput Sjevernu Irsku pa će joj i remi u posljednjoj utakmici protiv Austrijanaca sigurno donijeti promociju u Ligi nacija.

'Zadovoljan sam jer su igrači dali sve od sebe i igrali su dobro taktički. Bilo je i sreće, ali su se borili i dali sve od sebe. Edin je opet bio taj koji je odlučio. Moramo biti zadovoljni nizom pobjeda i s devet osvojenih bodova,' izjavio je Robert Prosinečki nakon trijumfa 2:0 protiv Sjeverne Irske na Grbavici, a posebno je pohvalio Miralem Pjanića:

'Ovo je njegova najbolja utakmica otkad sam tu. On i kad ne igra dobro, važan je, a danas je bio jako dobar. Trčao je dobro, dodavao, driblao i odradio sjajan posao.'

Bivšeg izbornika Azerbajdžana i trenera Crvene zvezde veseli što je u tako malo vremena uspješno posložio bosansko-hercegovačke nogometaše.

'Meni je drago što ova ekipa već sada liči na pravu reprezentaciju. Sigurno je da može još bolje, ali i sada je odlično. Drago mi je što smo nastavili niz jer osam utakmica nismo izgubili. Imamo dobro atmosferu i to je jako bitno, posebno na ovim prostorima,' naglasio je Prosinečki.

UEFA Liga nacija B

Skupina C

Bosna i Hercegovina-Sjeverna Irska2:0
Utk.Pob.Ner.Izg.Bod.
1.Bosna i Hercegovina33009
2.Austrija21013
3.Sjeverna Irska30030

Sljedeće utakmice