ROBI OSTAJE U BEOGRADU

'Prosinečki je tvorac Zvezde, ostaje i osvajat će trofeje'

21.05.2012 u 15:20

Bionic
Reading

Glavni tajnik srpskog nogometnog prvoligaša Crvene zvezde Đorđe Stefanović demantirao je pisanje medija da će hrvatski stručnjak Robert Prosinečki napustiti beogradski klub i preuzeti španjolski Villarreal

'Iza nas je relativno uspješna sezona. Osvojili smo Kup, a istovremeno smo selektirali odličnu momčad. Prosinečki je tvorac ove momčadi i on je dio ovog kluba. Siguran sam kako će i dalje na klupi Crvene zvezde osvajati trofeje', kazao je Stefanović na klupskoj internetskoj stranici.

Pojedini srpski mediji su objavili kako se predsjednik kluba Vladan Lukić sukobio s Prosinečkim jer je bivši član 'Vatrenih' stao na stranu igrača koji su štrajkali zbog neisplaćenih plaća.

'Takve vijesti nemaju veze s istinom. Prosinečki i Lukić su dugogodišnji prijatelji koji su cijelo vrijeme od Barija do danas u sjajnim odnosima. Radi se dakle o potpuno neosnovanim glasinama', istakao je Stefanović

Prosinečki nakon utakmice posljednjeg kola protiv Vojvodine nije želio komentirati stanje u klubu, niti pojašnjavati odlazi li u Španjolsku ili ostaje u Beogradu.

'Ne želim o tome govoriti. Kada počnu pripreme za novu sezonu vidjet ćemo tko ostaje u klubu, a tko eventualno odlazi, ali i sve ostalo', precizirao je šef stručnog stožera beogradskog kluba.