MOGAO SE PROSLAVITI

Propustio priliku Nijemcima potpuno zagorčati život u Parizu!

17.06.2016 u 10:20

Bionic
Reading

Poljska nogometna reprezentacija pokazala je snagu čvrstim remijem s Njemačkom na Stade de Franceu u četvrtak, no Arkadiusz Milik morao je zabiti jednu od dvije velike prilike koje je imao za veliku pobjedu protiv susjeda...

Aktualni svjetski prvaci nikog nisu oduševili u svoje prve dvije utakmice. Njemačka pokazuje određene slabosti, no unatoč tome trijumfirala je protiv Ukrajine i uzela bod u dvoboju protiv Poljske. Nakon remija bez golova na Saint Denisu njemački mediji kritiziraju nastup Götzea i Draxlera koji nisu mnogo pokazali, dok hvale impresivan povratak Matsa Hummelsa i njegovu suradnju s Boatengom u obrani.

Iako zadnja linija Elfa nije bila loša, Poljaci su trebali svladati Neuera, što bi im možda donijelo i impresivnu pobjedu te sigurno prvo mjesto u skupini C. No, u 46. minuti mladi Arkadiusz Milik promašio je nemoguće iz blizine, iako je bio potpuno sam pred njemačkim golmanom.

'Promašio sam. Na meni je krivica. Sve sam učinio da uputim udarac, ali kad sam pogledao usporenu snimku shvatio sam da sam trebao pucati nogom, a ne glavom,' priznao je 22-godišnji napadač Ajaxa koji je nespretno zahvatio loptu i promašio cijeli gol.


Milik je zatim desetak minuta kasnije imao jednako dobru priliku, ali je ponovo promašio loptu pa se može reći da je definitivni tragičar susreta, a Poljaci mogu biti manje zadovoljni od Nijemaca jer su imali bolje prilike za pobjedu.

'Zadovoljni smo remijem. Zapravo, nismo zadovoljni, nego poštujemo taj rezultat, ali smo nezadovoljni što nismo pobijedili,' priznaje Milik kojem ipak cijene raste, a ne treba zaboraviti da je donio pobjedu Poljacima u prvoj utakmici protiv Sjeverne Irske.