POSTAJE SVE UZBUDLJIVIJE

Propala najveća trampa u povijesti Italije? Sada je procurila nova priča u kojoj se spominje hrvatski reprezentativac

25.07.2018 u 16:08

Bionic
Reading

Na Apeninskom poluotoku sve je uzbudljivije na relaciji Milan – Juventus, govorilo se o velikoj zamjeni talijanskih velikana, a sada se kod te 'operacije' spominje nova opcija te ime Marka Pjace

Ništa neće biti od senzacioanlne razmjene u kojoj bi bi se u Juventus nakon jedne sezone provedene u Milanu vratio branič Leonardo Bonucci dok bi u drugom smjeru otišao Higuain koji je bio najskuplje pojačanje u povijesti Serie A sve do prije par dana kada je u Torino stigao Cristiano Ronaldo.

No taj veliki posao je propao, jer su u Juventusu uz Bonuccija za Higuaina tražili i dodatnih 25 milijuna eura u kešu, a 'rossonerima' to nije bilo na pamet isplatiti, jer su ionako u financijskim problemima.

No cijela priča tu nije gotova. Juventus i dalje želi Bonuccija, a u Milanu bi ga se rado rješili zbog njegovih ogromnih primanja koji iznose 7,5 milijuna eura po sezoni po čemu mu nitko nije ni blizu na San Siru.

  • +5
Hrvatski nogometaš Marko Pjaca Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL

No sada u Milanu ne traže Higuaina, nego dvojicu igrača, jedan je branič Mattia Caldara, a drugi naš Marko Pjaca koji ima žestoku konkurenciju u ofenzivnom dijelu Juventusa i ukoliko želi igrati najbolje bi mu bilo da potraži neku drugu sredinu.

Inače, Pjaca se dok je odlazio iz zagrebačkog Dinama dovodio u vezu upravo s Milanom, najdražim stranim klubom iz djetinjstva, ali se na kraju odlučio za Juventus (srpanj 2016.), a hrvatski prvoligaš je u tom transferu zaradio 23 milijuna eura.

Marko Pjaca, najbolji golovi i potezi Izvor: Društvene mreže