bit će spektakl

Prodaja ulaznica za Young Boys ide tako dobro da Dinamo otvara i dodatnu tribinu

25.08.2018 u 10:48

Bionic
Reading

U Zagrebu vlada veliki interes za ulaznice za dvoboj posljednjeg pretkola Lige prvaka protiv Young Boysa pa je Dinamo odlučio otvoriti prodaju i za tribinu 'Zapad gore', dok su tribine 'zapad dolje' i 'istok' već rasprodane...

Najtrofejniji hrvatski nogometni klub imao je u prošlosti problema s punjenjem tribina svog stadiona čak i kad bi izborio plasman u Ligu prvaka, no posljednji rezultati Nenada Bjelice i njegovih igrača probudili su strast Zagrepčana za Dinamom koji su u petak u dugim redovima čekali ispred klupskih blagajni kako bi došli do ulaznice za dvoboj s Young Boysom.

SPREMA SE 'MODRO' LUDILO

Dugački redovi na blagajnama, a igrači dijelili vodu; Dinamo će igrati pred punim Maksimirom

Pogledaj galeriju

'Modri' su se odlučili pustiti u prodaju ulaznice po pristupačnim cijenama od 30 kuna za sjevernu, a 40 kn za istočnu tribinu, što su navijači jedva dočekali pa se očekuje da će ih biti više 20 tisuća na utakmici protiv Švicaraca u utorak.

Da prodaja ide odlično svjedoči i činjenica da je Dinamo odlučio otvoriti dodatnu tribinu 'zapad gore' za koju će ulaznice u pretprodaji biti pristupačnih 40 kn, dok će na dan utakmice cijena porasti na 70 kn.

U svakom slučaju, Bjelicina družina koja brani 1:1 iz Berna imat će podršku kakvu je i priželjkivala, a u takvim uvjetima ima idealnu priliku izboriti mjesto u elitnom klupskom nogometnom natjecanju...