zanimljivo u madridu

Procurilo što je Zidane prvo rekao igračima Reala, a nakon što nije dobio posao oglasio se i Mourinho

14.03.2019 u 12:46

Bionic
Reading

Od kada je opet u Realu prati se svaki koark Zinedinea Zidanea, a sada španjolski mediji saznaju koje su mu prve riječi bile na treningu, ali što o njegovom povratku u Madrid misli Jose Mourinhokoji je konkurirao za isti posao

Francuski stručnjak se vratio na klupu Reala, u srijedu je poveo prvi trening, ali prije nego što su krenule trkačke dionice i vježbe s loptom, Zidane se obratio igračima. Nije dugo trebalo da procure njegove izjave...

'Zaboravite prošlost. Počinjemo od nule, svi, bez obzira na situaciju svakog od vas. Bez obzira na sve što smo radili prije. Nitko nije dobio posao, niti ga izgubio. Preostali mjeseci će nas mnogo naučiti', poručio je Francuz koji je s Realom osvojio tri Lige prvaka u nizu, a zatim se mudro povukao.

Nakon loših rezultata Real je mijenjao trenere i tražio pravi izbor. U konkurenciji za preuzimanje klupe madridskog kluba osim Zinedinea Zidanea, još su bila neka poznata lica, a među njima se navodio i Jose Mourinho.

Nogometnu javost zanimalo je što Portugalac misli o svemu nakon što nije dobio posao, a on se napokon oglasio.

  • +2
Liga prvaka, osmina finala: Real - Ajax Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Mislim da je to savršeno zbog svih fantastičnih stvari koje je napravio posljednjih godina. Savršeno za Real, savršeno za njega, to je odlična prilika da pokaže koliko je dobar, pogotovo sada s novim projektom, smatram ga fantastičnim. Nadam se da će sve ići dobro', rekao je Mourinho.

  • +8
Real Madrid - Barcelona, Primera, 2018/19. - EPA Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Rodrigo Jimenez/EPA