BARCELONINA IDEJA

Procurila nova vijest vezana uz budućnost Ivana Rakitića; hoće li hrvatski veznjak pristati na takav rasplet, jer se onda ne bi vratio u Sevillu

02.08.2020 u 10:54

Bionic
Reading

Nije tajna kako se Barcelona želi riješiti Ivana Rakitića, a u španjolskim medijima pojavila se nova priča vezana uz hrvatskog veznjaka

Rakitić je u Barceloni proveo već šest sezona, osvojio 13 velikih trofeja i dugo godina bio nezamjenjiv kotačić u pobjedničkom stroju katalonskog ponosa. No hrvatski reprezentativac zadnjih godinu dana nije više u prvom planu, a nije ni tajna kako bi ga se čelnici kluba rado riješili.

Našem veznjaku ostala je još godina dana ugovora, do produljenja neće doći i u Barceloni traže način kako da barem nešpo zarade na svojem igraču. Zbog pandemije koronavirusa klubovi imaju manje novca pa su sve učestalije dogovaraju razmjene nogometaša.

Prema pisanju katalonskog Sporta u Barceloni su krenuli u lov na Rodriga Bentacura, 23-godišnji Urugvajac je devet godina mlađi od Rakitića, a španjolski klub za njega je spreman ponuditi Hrvata, ali i 30 milijuna eura u gotovini.

  • +4
Alaves - Barcelona, 2019/20. Izvor: Profimedia / Autor: JOSU IZARRA / Cordon Press / Profimedia

Još 'samo' trebaju pristati Juventus i Rakitić. koji bi se prema nekim napisima najradije vratio u Sevillu i to kao slobodan igrač pa pred Barcelonom nije lak zadatak da realizira ovu razmjenu.