TO JE PRAVA UTJEHA

Procurila informacija vezana uz prekid suradnje između Marokanaca i Vahida Halilhodžića; dobio je jednu od najvećih otpremnina...

12.08.2022 u 17:57

Bionic
Reading

Vahid Halilhodžić od četvrtak više nije izbornik marokanske nogometne reprezentacije, a njihovi mediji saznali su koliku je otpremninu dobio ovaj stručnjak

Podsjećamo, Halilhodžić je na klupi Maroka proveo tri godine i odveo ga na Svjetsko prvenstvo u Kataru koje će započeti za tri mjeseca, ali je ušao i u sukob sa zvijezdama koje su ga na kraju koštale posla.

No prema pisanju marokanskih medija, bivši trener Dinama preuranjeni otkaz dobro će naplatiti, jer će mu Savez navodno isplatiti tri milijuna eura na ime otpremnine iako je godišnje zarađivao oko milijun eura.

Inače, u svojoj bogatoj karijeri, bivši nogometni reprezentativac Jugoslavije, a danas 70-godišnji trener, osim Maroka vodio je i reprezentacije Alžira, Japana i Obale Bjelokosti. Sa svakom od njih je izborio nastup na Svjetskom prvenstvu, ali je na najvećoj nogometnoj smotri vodio samo Alžir 2014. u Brazilu, gdje je iznenađujuće prošao skupinu i u osmini finala tek u produžetku (1:2) izgubio od kasnijeg svjetskog prvaka Njemačke.