poželjan na el clasicu

Pritisak navijača Reala na Zidanea: Želimo Kovačića od prve minute!

10.08.2017 u 10:46

Bionic
Reading

Nakon što je postalo jasno da zbog suspenzije Luka Modrić neće smjeti igrati protiv Barcelone u prvoj utakmici španjolskog Superkupa, u anketi Marce velika većina navijača traži od Zidanea da napokon da priliku Mateu Kovačiću...

Podsjetimo, Kovačić nije igrao niti minute u dva finala Lige prvaka koje je Real osvojio, a ovog utorka u Skopju u europskom Superkupu također je s klupe morao gledati kako 'kraljevski klub' protiv Manchester Uniteda osvaja novi trofej.

  • +16
Mateo Kovačić Izvor: Profimedia / Autor: Tomasz Jastrzebowski

No, 23-godišnji veznjak mogao bi napokon dobiti priliku postati protagonist jedne velike utakmice, ove nedjelje u španjolskom Superkupu u kojem će Real igrati protiv Barcelone.

Naime, iznenađujuće je suspendiran Luka Modrić kojem su našli da je prije tri godine u ovom natjecanju zaradio isključenje pa mora pauzirati u prvoj utakmici. Dnevnik Marca na svom portalu analizira koja je najbolja opcija pokrivanja uglednog veznjaka i ponudio je u anketi tri opcije: Matea Kovačića, Marca Asensija, igru s tri napadača i još nespremnim Ronaldom od prve minute ili četvrtu nenavedenu mogućnost.

Autor: Youtube

Zanimljivo, daleko najpopularnije rješenje među navijačima je Mateo Kovačić koji je dobio čak 54% glasova, dok je Asensio dobio 28%, a igra s jednim veznjakom manje i BBC opcijom 10%.

Navijači čini se nisu zaboravili pogodak koji je Kovačić zabio Kataloncima u nedavnom dvoboju International Champions Cupa, a u njemu vide prirodnog nasljednika Modrića. Vidjet ćemo hoće li ih francuski trener poslušati...